Nu de feestdagen achter de rug zijn, zit je er misschien aan te denken een paar kilo af te vallen. Zodat je straks in de lente lekker in je kleding past en er goed uit ziet. Daarom geef ik je vandaag drie tips hoe je kunt eten om op een gezonde manier af te vallen.

Tip 1: Ga jezelf niet uithongeren, eet voldoende.

Wanneer mensen willen afvallen, gaan ze opeens veel minder eten. Doe dit vooral niet. Je kan niet de hele dag doorkomen met enkel en alleen een crackertje. Je hebt vooral gezonde voedingsstoffen nodig om veel energie te hebben.

Een heel belangrijke tip is dus jezelf niet uithongeren.

Tip 2: Eet ’s avonds veel groenten en geen pasta, rijst en brood.

Probeer bij de avondmaaltijd veel groenten te eten en koolhydraten zoals pasta, rijst en boterhammen weg te laten. Ik weet dat dit voor veel mensen moeilijk is maar je geraakt hier snel aan gewoon. Zorg er ook voor dat je na de maaltijd niets meer eet zodat je je maag kan laten rusten. ’s Avonds hebben we ook minder energie nodig. Als je dan nog iets eet, kan je lichaam de verwerking van die energie niet meer aan.

Tip 3: Neem ’s ochtends een gezonde ontbijtsmoothie in plaats van brood.

Wil je je vetverbranding nog meer activeren? Eet dan ‘s ochtends een gezonde ontbijtsmoothie in plaats van brood.

Brood zorgt voor pieken in je bloedsuikerspiegel. Dat bevordert de vetopslag en je krijgt binnen een paar uur alweer honger.

Als je je bloedsuikerspiegel mooi neutraal houdt heb je geen vreetbuien en kan je veel gemakkelijker de koekjes en taartjes laten staan. Je lichaam krijgt alle benodigde voedingsstoffen binnen en je voelt je de hele ochtend voldaan en vol energie.

Start vandaag nog met deze tips!

Ik hoop dat ik je met deze tips heb kunnen overtuigen om voortaan veel gezonder te gaan eten, mocht je toch nog vragen hebben of lukt het niet zo goed alleen, dan kan je gerust eens een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek.

Cindy

0476/32 14 65