Enkele getuigenissen en ervaringen van klanten

S. uit Evergem
“Super begeleiding van afslankingscoach Cindy De Baets die tips en trics kan meegeven en echt luistert naar haar klanten”

M uit Merelbeke
“5 kg of 35 kg lichter? Via Power Slim of klassiek voedingsadvies? Voedingsconsulente Cindy De Baets is een super coach. Ze begeleidt je op een professionele manier, stap voor stap en zorgt dat de motivatie hoog blijft!”

R. uit Sint-Amandsberg
"Super toffe madam die eerlijk en open is zowel voor de nageltjes, blingbling als tips over voeding!!!"

S.D.B uit Antwerpen
"Met de zorgen en het krimpen van de voor mezelf beschikbare tijd die een jonge tweeling met zich meebrengt, was ik in 2009 ernstig uit vorm geraakt. Omdat ik altijd al gedroomd had van marathons te lopen, ben ik daarmee in datzelfde jaar begonnen in de illusie dat ik met trainen in vorm zou geraken. Het bleek maar gedeeltelijk te kloppen. Omdat ik opnieuw contact had opgenomen met Cindy in het kader van mijn job, wist ik dat zij intussen dieetcoach was en besloot ik haar aanpak een kans te geven. Wat me alleen niet lukte, werd in korte tijd realiteit; eindelijk verloor ik gewicht in verhouding met de inspanningen die ik leverde. Deze keer niet alleen qua training, maar ook op het vlak van voeding. Door mij vooral bewust met voeding te leren omgaan, heeft Cindy mijn kijk op gezondheid voorgoed veranderd. Ik mag zeggen dat ik er ook hard voor getraind heb, maar toen ik in 2010 een tweede marathon liep, was het vast en zeker met een frisser lichaam…. En mijn eindtijd was een kwartier scherper! Een stukje onder de gedroomde 3u30’-grens!"

Glenda D'Haese uit Sint-Amandsberg
"Mijn naam is Glenda. Ik ben 29 jaar en heb een gezin met 2 kids. Een tijdje terug voelde ik me niet zo goed in mijn vel. Ik merkte dat ik aan het bijkomen was. Ik merkte het na de zomer doordat ik in een bepaalde jeans niet meer kon. Ging ik shoppen dan moest ik al een maatje meer nemen. Dit werd nogmaals bevestigd toen ik naar de trouwfoto's van men schoonzus keek. Het heeft me toen de klik gegeven om er iets aan te doen. Half september 2015 heb ik Cindy leren kennen. Ik voelde me direct op mijn gemak. We hebben toen een goed gesprek gehad en ben dan ook gestart met PowerSlim. Op 25 september 2015 ben ik dan gestart met het starterspakket van PowerSlim. Dit was zeer goed meegevallen waardoor ik dan beslist heb om verder te doen. Na 12 weken mag ik met trots zeggen dat ik 10 kg lichter ben en ik voel me super! PowerSlim heeft mijn leven veranderd. Ik heb anders leren koken en ook bewuster leren winkelen."

V. H. uit Mariakerke
"Het ongelooflijk succesverhaal van een vriendin was voor mij de motivatie om ook met PowerSlim te starten. Dankzij PowerSlim is het me gelukt om op een gezonde manier af te vallen. Niet door minder te eten maar gewoon anders te eten en de juiste keuzes te maken. Diëten associeerde ik steeds met honger maar bij PowerSlim eet je 6 x per dag en is van dat hongergevoel geen sprake. Toch was voor mij de grootste kracht de wekelijkse motivatie en steun van mijn coach Cindy De Baets die me steeds bijstond met super goede tips om mijn eetpatroon stap voor stap aan te passen. Nu, 15 kilo lichter voel ik me beter en zelfzekerder dan ooit. En geloof me niets smaakt zoeter dan succesvol afvallen. Thanks Powerslim!"