Nood aan persoonlijke begeleiding?

Ikzelf ben 6 keer zwanger geweest. De eerste 2 keren ben ik ons kindje na 12 weken zwangerschap verloren. Omdat ik niet zo groot van gestalte ben, zag je al heel snel dat ik bijgekomen was. Daarna heb ik nog 4 gezonde kinderen op de wereld gezet. Alle 4 op heel korte tijd. Je kan je wel voorstellen wat dit met je lichaam doet. Afslanken en dan terug bijkomen. Niet zo gezond. Vaak komen mensen bij me op de praktijk en vertellen me hoe goed ik er uit zie en dat het wellicht voor mij geen probleem is om alles te eten want ik ben slank. Ook dit is iets waar ik elke dag moet aan werken. Elke dag moet ik ook de juiste beslissing nemen.

Vanuit mijn eigen ervaringen neem ik je mee om samen te werken aan een slanker en gezonder lichaam.

  • Ben je langzaam iets meer bijgekomen?
  • Eet je gezond, maar val je toch niet af?
  • Wil je wel een strakker lichaam, meer energie maar wil je niet “opnieuw” aan iets nieuws beginnen?

Wellicht een aantal vragen die je jezelf ook altijd stelt. Ik kan je vertellen dat ik in mijn praktijk vaak mensen zie die niet meer gemotiveerd zijn. Die een hekel hebben aan hun lichaam. Dat “het” nog steeds niet gelukt is.

Ik kan je hiermee helpen.
Als coach stel ik vaak de vraag “wil je nog langer hetzelfde blijven, of wil je het nu anders”. Vaak zijn er naast het feit dat je er beter wil uitzien, ook gezondheidsredenen om af te slanken want buikvet is niet passief en zonder risico’s. Dat is ook de reden waarom ik gekozen heb om mensen te begeleiden. Ik wil jullie helpen want ik weet dat de rit naar een mooier, gezonder en fitter lichaam niet altijd gemakkelijk is.