Hoe werkt PowerSlim?

Eerst en vooral is PowerSlim geen saai vloeibaar dieet met allemaal shakes. Het is een afslankingsprogramma waarbij je vlees, vis, kip en groenten eet maar waar je de koolhydraatrijke produkten zoals brood, rijst en pasta gaat vervangen door koolhydraatarme produkten. Het is dus lekker eten en toch vlot afslanken.

PowerSlim betekent niet minder eten, maar ànders eten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken. Bij PowerSlim ga je zeker en vast geen honger lijden.

In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij PowerSlim juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur.

Begeleiding is een heel belangrijk onderdeel van het PowerSlim afslankprogramma. Voordat je kunt beginnen, heb je eerst een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand bespreken. Na de uitleg van het afslankingsprogramma kan je van start. Je komt wekelijks op consultatie.

Je wordt ook gewogen en gemeten en we bespreken samen je evolutie. Tijdens de hele periode sta ik je met raad en daad bij. Op de succes momenten maar ook als je het even niet meer ziet zitten. Je staat er dus nooit alleen voor. Ik ben je stok achter de deur.

Wanneer je je streefgewicht hebt behaald, zal ik je nog een jaar lang begeleiden en adviseren. Zo behaal je jouw ideale gewicht niet alleen, maar behoud je het ook. Naast het afslanken is gewichtsbehoud even belangrijk.

Je kan starten met een starterspakket met daarin 45 produkten in verschillende smaken. Je kunt zo kennis maken met de produkten en uittesten welke produkten jij het lekkerste vindt. Na het startpakket kun je zelf wekelijks je menu samenstellen met de produkten die je zelf lekker vindt. Je hebt keuze uit meer dan 120 verschillende produkten, variërend van muesli, broodjes en repen tot pasta, heerlijke smoothies en desserts.