Cindy De Baets logo color

Voedingsadvies

Ga voor voedingsadvies op maat

Om verantwoord af te vallen, is het raadzaam om voor voedingsadvies op maat te kiezen. Ik heb verschillende arrangementen in de aanbieding, van losse consulten tot een PS. food & lifestyle-programma. Hieronder geef ik je een woordje uitleg over de opties:

Persoonlijk voedingsadvies omvat acht gesprekken en bijbehorende lichaamsanalyses. Het programma bestaat uit één intakegesprek van 60 minuten, zes thematische gesprekken van elk 60 minuten en één evaluatiegesprek van 60 minuten. Die gesprekken vinden om de twee weken op afspraak plaats.

Alle voordelen van persoonlijk advies op een rij:

  • Wekelijks ontvang je een e-mail met tips, opdrachten en motiverende
  • Via e-mail of Facebook krijg je toegang tot heerlijke en gezonde
  • Ik bezorg je een persoonlijke boodschappenlijst en een voorbeeld van een weekmenu.
  • Tijdens het traject kan je mij 24/7 bereiken met al je vragen. Laat mij via mail, WhatsApp of sms iets weten en ik ondersteun je ten volle.

‘Niet minder maar anders eten’, dat is het motto van het Food & lifestyle-programma. Je zal tot wel zes keer per dag een koolhydraatarm dieet eten, waarbij je producten zoals brood, rijst en pasta achterwege laat. Je focust dus meer op gerechten met vlees, vis, kip en groenten, zonder dat je honger hoeft te lijden.

Als eerste stap plan ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek in, zodat je met het programma vertrouwd geraakt. Tegelijkertijd overloop ik je wensen, doelen en gezondheidstoestand. Zodra je met het programma start, kom je wekelijks bij mij langs voor een update. Je gewichtsevolutie houd ik nauwlettend in de gaten.

Isagenix Collagen Elixir™ is een dieetsupplement dat je niet alleen helpt om af te vallen, maar ook je huid, haar en nagels gezond houdt. Het natuurlijke product is verrijkt met wilde bessen en botanische kruiden en geeft je een vitamine C-boost.

Doordat Isagenix de natuurlijke aanmaak van collageen bevordert, wordt je huid voldoende gehydrateerd. In het gamma van Isagenix zitten trouwens eveneens repen, shakes en snacks. Op een verantwoorde manier aan gewichtsbeheersing doen, staat centraal.

Mocht je vragen over een van bovenstaande programma’s hebben, hoef je me slechts een seintje te geven. Ik beantwoord ze met plezier!

Previous slide
Next slide